North Area of ​​New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi-provinsen, Kina

alle kategorier
Ring til os

+ 86 13387997914

Send os en mail

[e-mail beskyttet]

ENEN

Nyheder

Hjem> Nyheder > Nyheder

Jiangxi Siton 2023 "Golden Autumn Student Assistance"

Tid: 2023-09-07 Hits: 103

Jiangxi Siton har altid været bekymret for medarbejdernes uddannelse børn. Det er Sitons traditionelle kærlighedsfyldte adfærd at give stipendier til medarbejdere, hvis børn hvert år optages på en videregående uddannelse. Sidde på inviteret de medarbejdere, hvis børn er blevet optaget på universitetet sammen med deres børn den 26. august 2023. Ikke kun for at ønske disse tillykke overlegne teenagere på deres fremragende præstationer i det nationale college optagelsesprøve eller kandidateksamen, men også for at styrke dem i langdistanceløb for at studere i fremtiden.

金秋助学_01

Grundlæggeren af ​​Siton Mr. Li Bingtao viste først lykønskninger til studerende og gennemgik Jiangxi Sitons række af initiativer til studiestipendier og den historisk oprindelige intention om at etablere en uddannelsesfond. Vores formål er at hjælpe med at reducere medarbejdernes uddannelsesmæssige byrde for deres børn, hvilket også skal afspejle den kærlighed, som vi bør formidle til samfundet som en virksomhed. Dette gør eleverne i stand til at acceptere gode gerninger og føle velvilje, og håber, at disse teenagere vil bidrage til samfundet og tjene landet i fremtiden.

金秋助学_02

Børn af nuværende medarbejdere, der tog 2023 Nationwide Unified Eksamen for optagelse på almindelige universiteter og gymnasier eller den nationale Optagelsesprøve for postgraduate og er officielt optaget til fuldtidsprogram vil blive givet et stipendium på RMB 1,000-5,000 per person. I lykønskninger fra alle, præsenterede lederne af Jiangxi Siton legater til 17 familier.

I perioden har Studenterrepræsentant Ouyang Jiaye, der blev optaget som en ph.d.-kandidat fra Beijing Jiaotong University og Li Ying, der blev optaget som postgraduate studerende fra Central South University holdt en tale og udtrykte medarbejdernes børns taknemmelighed til Siton og firmaet vilje til at studere hårdt for at betale deres forældre tilbage og tjene samfundet.

金秋助学_03
金秋助学_04


金秋助学_05
金秋助学_06

"Golden Autumn Student Assistance" er et pædagogisk kærlighedsprojekt udført af Jiangxi Siton. Det har til formål at styrke medarbejdernes følelse af at høre til, forbedre sammenhængen i Siton-familien og tillade Jiangxi Siton at fortsætte og videreføre traditionen med at holde medarbejderne varme hele tiden. Lade hvert familiemedlem føler Jiangxi Siton-familiens omsorg og varme.

金秋助学_07


Previous:Siton Launched Breakthrough Equipment in Pingtan Tunnel Machinery Industry Expo

Næste: Siton Shuttlecar blev eksporteret til Canada

Hotte kategorier

WhatsApp direkte