North Area of ​​New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi-provinsen, Kina

alle kategorier
Ring til os

+ 86 13387997914

Send os en mail

[e-mail beskyttet]

ENEN

Ansøgning & Service

Hjem> Ansøgning & Service

Siton ZWY180 Muck Loader og HP3-3015 Shotcrete Sprøjte i Georgia

Tid: 2022-03-22 Hits: 58


Georgien ligger i Eurasiens bagland. Det er et nødvendigt sted for den gamle Silkevej og den moderne eurasiske korridor. Det er også et af de første lande i verden, der reagerer og deltager aktivt i den fælles konstruktion af "Bælt og Vej". Siden Kina trådte ind på det georgiske marked, har det successivt påtaget sig en række projekter, der involverer veje, kraftværker og byinfrastruktur. For at kunne betjene markedet bedre og mere effektivt har Jiangxi Siton oprettet en lokal afdeling i Georgien og omkringliggende områder med lokale serviceingeniører og reservedelslager.


1. silkevej
2


Kvesheti-Kobi Road tunnelen, bygget af China Railway Tunnel Group Co., Ltd, en samlet længde på 9 kilometer, den er meget streng med udstyrets ydeevne, på grund af det relativt store geologiske vand i bjergene.

Jiangxi Siton Machinery's to ZWY 180 type larvelæssere er velegnede til overflade- og lavtvandsdriftsmiljøer, og vores mudderlæssere kan trygt gå og arbejde på silt- og vandoverflader, hvilket overraskede byggefesten. Sitons to ZTC30 storvolumenbetonsprøjtebetonsprøjter forbedrer arbejdseffektiviteten markant. På nuværende tidspunkt er en tredjedel af anlægsfremdriften af ​​tunnelen afsluttet, og byggefesten har givet stor ros til vores underjordiske udstyr. Det andet indkøb er ved at blive samlet og vil blive leveret snart.


3
4


DS5 Rock Support Drill Rigs brugt til F0 Highway

F0-motorvejen i Georgien blev bygget af det 16. Engineering Bureau of China Hydropower. Det var en kold vinter, som medførte store vanskeligheder i byggeriet og en stor udfordring for udstyret. Under sådanne ekstremt kolde forhold kan Siton DS5 multifunktionel borerigmaskine stabilt realisere mekaniserede operationer såsom boltehuller, ankerhuller og detektionshuller i forskellige højder og vinkler.


F0-1
F0-4


F0-2
F0-3

HP3-3015 Sprøjtebetonsprøjte brugt til Rikoti Tunnel

Rikoti-tunnelen, med en længde på 1,750 meter, blev kontraheret af China Construction Project Department. Den faktiske tilstand af kompleks jordstruktur og hårdt vejr er vanskeligheden og fokus for hele projektet. Selv i en sådan speciel arbejdssituation har byggeparten brug for både glathed og høj effektivitet. Efter forskellige overvejelser vælger lederne Siton HP3-3015 ingeniørbrobetonsprøjtemaskine, som har været meget udbredt på det kinesiske marked. Siden HP3-3015 blev taget i brug, har det i høj grad forbedret arbejdsmiljøet ved vådsprøjtning af tunnelbeton og forbedret effektiviteten. Vedtaget dobbeltlags udgravningsmetode, og rammen opstilles til et sprøjteanker ad gangen med udgravning på ca. 0.8 meter. Før dette brugte projektafdelingen traditionel manuel sprøjtesprøjtning, laveffektivt arbejde var en hovedpine for kunderne, og sikkerhed var også et problem. Efter Sitons nye vådsprøjtemaskine er afviklet, er arbejdskraften reduceret, sikkerhedsfaktoren er forbedret, og fejlraten for hele maskinen er lav.


Rikoti-1
Rikoti-2


Rikoti-3
Rikoti-4
Rikoti-2.1

Forrige: Siton DS3 Rock Bolting Rig og DL2 Production Drill Rig i Tadsjikistan

Næste:Jiangxi Siton eksporterer komplet sæt underjordisk udgravningsudstyr til Bangladesh

Hotte kategorier

WhatsApp direkte