North Area of ​​New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi-provinsen, Kina

alle kategorier
Ring til os

+ 86 13387997914

Send os en mail

[e-mail beskyttet]

ENEN

Ansøgning & Service

Hjem> Ansøgning & Service

Jiangxi Siton eksporterer komplet sæt underjordisk udgravningsudstyr til Bangladesh

Tid: 2016-10-17 Hits: 57

Efter lang tids overvejelse, sammenligning, flere omfattende teknologikommunikation, service og så videre besluttede den bangladeshiske kunde endelig at købe 5 sæt DR1-14 skinnehjulsborerigge, 5 sæt LW-80 skinnehjulslæsser, og 16 sæt SD-4 Shuttlecar fra Siton i år.

For nylig leverede tekniske ingeniører fra SITONs oversøiske afdeling dør-til-dør genbesøg for bangladeshiske kunder. Tunnelsektionen er 2.8m*2.8m, og sporvidden er 600mm. Ifølge feedbacken fra den tekniske ingeniør tager det 1 minut og 40 sekunder at bore et hul på 2.1 m dybde og en diameter på 43 mm.

Lokale operatører sagde, at det komplette sæt af Siton-udstyr perfekt inkarnerer one-stop-tjenesten med boring, lastning og transport. Uanset om det er borerigsmaskine, udskæringslæssere eller shuttlevogne, er den nem at betjene, hvilket ikke kun forbedrer arbejdseffektiviteten markant, men også reducerer arbejdsomkostningerne.

På grund af de unikke arbejdsforhold skal udstyret skilles ad og installeres i den underjordiske brønd. Mr. Peng, eftersalgsingeniøren for Siton Machinery, afsluttede installationen og idriftsættelsen af ​​udstyret omhyggeligt. Hans seriøse og ansvarlige holdning sørger for en vellykket gennemførelse af arbejdet, som er blevet værdsat af kunderne, og Siton-mærket er også blevet enstemmigt anerkendt af kunderne.Forrige: Siton ZWY180 Muck Loader og HP3-3015 Shotcrete Sprøjte i Georgia

Næste:DT1-14 borerig og LWLX-150 Muck Loader i Tadsjikistan

Hotte kategorier

WhatsApp direkte