North Area of ​​New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi-provinsen, Kina

alle kategorier
Ring til os

+ 86 13387997914

Send os en mail

[e-mail beskyttet]

ENEN

Ansøgning & Service

Hjem> Ansøgning & Service

DT1-14 borerig og LWLX-150 Muck Loader i Tadsjikistan

Tid: 2016-07-13 Hits: 48

I 2015 købte et metalmineprojekt i Tadsjikistan en DT1-14 (Z1) crawler-hydraulisk klippeborerig og en LWLX-150 udgravningslæsser fra Siton.

1. Z4
2. LWLX-150

Sektionen af ​​metalminen (bly-zinkminen) er 4.5m×4.5m. På det tidspunkt, i lyset af den store del af kundens industrielle mine, undersøgte Siton en skræddersyet løsning til kunden for at forbedre køreeffektiviteten af ​​vognen og reducere brugsomkostningerne, bommen i crawler-stenbore-jumboen er specielt udvidet , hvilket i høj grad øger klippeboreområdet.

3.

Ifølge serviceingeniøren udsendt af Siton i Tadsjikistan affyrede arbejdskonstruktionen 2 rækker kanoner hver dag, 2 skift på skift, klippeboring med et 3 meter borerør, og boredybden er 2.7 m. Udstyret med 42 mm og 76 mm huldiametre, 4 stk 76 mm centreringshuller, 42-43 stk 42 mm huller (hårdt etui).

Og med brugen af ​​Siton muck loader maskine er arbejdseffektiviteten højere, efter faktiske målinger og feedback fra kunder og vores servicepersonale er de månedlige optagelser så høje som mere end 150 meter.

4
5

Denne kunde er fast kunde hos Siton og er ganske tilfreds med boreriggens fremragende arbejdsydelse. Samtidig sagde kunden også: "På vores byggeplads er det operatøren, der er uddannet af Siton Machinery, der er ansvarlig for gravearbejdet af maskinen. Ud fra deres dygtige betjeningsevne og regelmæssige vedligeholdelsesarbejde på udstyret kan det ses, at Siton er en virksomhed med både hardware og software. Fantastisk virksomhed!"

6

Forrige:Jiangxi Siton eksporterer komplet sæt underjordisk graveudstyr til Bangladesh

Næste: Ingen

Hotte kategorier

WhatsApp direkte